zondag 23 augustus 2009

Foto impressie (2007)

Basiskamp in de zon


Om een idee te krijgen van hoe zo'n basiskamp bij de voet van de Kalanka er uitziet, hier een paar foto's. Je ziet de tentjes in een wijds grasveld (of, op een ander moment, in de sneeuw) staan en in de verte verschillende bergen. Om bij het basiskamp te komen hebben Cas en Mike in 2007 dus hulp gehad van een heleboel (vrouwelijke) dragers, zoals op de foto te zien. Deze en andere foto's van de dragers hadden ze dit jaar meegenomen om uit te delen in Joshimath; dit was een groot succes, want het hele dorp was uitgelopen!

Basiskamp in de sneeuw


Dragers

To have an idea of how our Kalanka BC looks like, you can look at the photos. You can see the tents in grass (or, at another time, in snow), with various mountains at the back. In order to reach BC in 2007, Cas and Mike had help from many (lady) porters, as you can see on the other photo. These and other photos of the porters were distributed to the people in Joshimath this year: a big happening with a lot of nosy people!

1 opmerking:

  1. Mannen, ziet er prachtig uit zo dit kampje. Mooi uitzicht op de Saf Minhal noordwand. Misschien is dat wel een mooi doel als Kalanka is gelukt...
    Wisten jullie al dat de Japanners die vorig jaar de Kalanka noordwand klommen (2e beklimming) de Piolet d'Or hebben gewonnen?
    Hopelijk blijft het zonnetje de komende 6 weken schijnen. Zet hem op. Heel veel succes!

    Melvin

    BeantwoordenVerwijderen